Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4

Mainostoimistopalvelut

Kotisivut ja verkkokaupat

Yrityksen ensimmäinen kontakti asiakkaasi kanssa on yleensä verkkosivun kautta. Huomion herättävä vierailu on tärkeä. Mitä useampi vierailu verkkosivuilla johtaa ostopäätökseen, sitä paremmin yritys menestyy. Miten voisitte näkyä paremmin verkossa.
»Lue lisää

Mainonta- ja markkinointimateriaalit

Yrityksemme tarjoaa monipuoliset mainonta- ja markkinointimateriaalit nopealla toimituksella. Meiltä saat kilpailukykyiseen hintaan käyntikortit, sekä julisteiden ja esitteiden painatukset.

»Lue lisää

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media tuo uusia mahdollisuuksia yritystoiminnan kehittämiseen ja viestintään. Autamme yritystänne päättämään, mitä sosiaalisessa mediassa kannattaa tehdä. Meiltä saat yrityksellesi sosiaalisen median ratkaisut helposti.

»Lue lisää

Mobiiliratkaisut

Osana digitaalista tuotantoa tarjoamme älypuhelimille ja muille mobiililaitteille toimivat ratkaisut. Tuotamme myös riittävän kevyitä ratkaisuja, jotka nopeuttavat asiakkaan käyttökokemusta.

»Lue lisää

Varaus- ja tilausjärjestelmät

Tarjoamme sopivat varaus- ja tilausjärjestelmät yrityksellenne. Tule keskustelemaan tarpeistasi. Etsimme ratkaisut joita yrityksenne tarvitsee.


»Lue lisää

Matkailumarkkinointi

Medianyt:n InfoPro+ järjestelmä parantaa näkyvyyttä venäläisille matkailijoille. Teemme yhteisrtyötä ja myymme mainostilaa VisitLappeenranta palvelusta Olemme toteuttaneet kokonaisratkaisuna mm. Lprtoday ja visitlappeenranta. Kielenkäännökset ja mainokset, sekä mainonta.
»Lue lisää